Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Ben je het bang zijn zat?

Wordt jouw wereld steeds kleiner?

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Over PSYTREC

Als gespecialiseerde GGZ instelling richt PSYTREC zich exclusief op het behandelen van (complexe) PTSS. Dit doen wij op een innovatieve wijze om zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen.

In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiest PSYTREC ervoor de patiënten meerdere dagen aaneensluitend te behandelen. De patiënten kunnen daartoe op de locatie van PSYTREC overnachten.

De behandeling van PTSS bestaat uit een combinatie van wetenschappelijk gefundeerde therapieën voor trauma-verwerking, die op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is een intensief bewegings- en (buiten)sportprogramma een belangrijk onderdeel van het dagprogramma. Onze locatie en de directe omgeving zijn daarop volledig afgestemd. Het derde deel van ons PTSS-behandelprogramma bestaat uit Psycho-educatie. Deze drie onderdelen samen vormen het INTENSIVE8® -PTSS-behandelprogramma, welke uniek in de wereld is.

De medewerkers van PSYTREC zijn gespecialiseerd in het behandelen van (complexe) PTSS en worden voortdurend daarin bijgeschoold. Daarnaast zijn wij van mening dat we steeds moeten blijven zoeken naar de verbetering van therapieën en besteden wij veel aandacht aan wetenschappelijk onderzoek.