Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Ben je het bang zijn zat?

Wordt jouw wereld steeds kleiner?

Vacatures Bilthoven en Leusden

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige,complexe PTSS bieden wij een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.


Senior Kwaliteitsfunctionaris

Voor ons hoofdkantoor in Leusden zoeken wij een Senior Kwaliteitsfunctionaris.

Als Senior Kwaliteitsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en uitvoering van het Kwaliteitsmanagementsysteem naar Total Quality System (TQM). Je voert deze taken uit onder regie van de directeur Operations & Quality Control. Je adviseert en ondersteunt het management bij het bevorderen en onderhouden van kwaliteitsbewustzijn. Je maakt analyses van trends en ontwikkelingen en bespreekt deze met het management en directie. Je bent een allround adviseur, in staat om snel te schakelen en afhankelijk van de vraagstelling, de gewenste ondersteuning te leveren voor uitvoering van het Kwaliteitshandboek. Je adviseert en ondersteunt bij het opstellen van procesbeschrijvingen. Je bewaakt de actualiteit, uniformiteit en consistentie van procesbeschrijvingen. Je bent in deze functie tevens coördinator voor de interne audits, conform ISO 9001 methodiek. De interne audits bereid je (inhoudelijk) voor, begeleid je en je verzorgt de rapportages. Tevens bewaak je de cyclus van continu verbeteren na een interne audit en bekijk je hoe het intern toetsingssysteem verder doorontwikkeld kan worden.

Taken:

·        Opstellen kwaliteitsbeleid o.b.v. de bedrijfsdoelstellingen en met financiële onderbouwing;

·        Leidinggeven aan de uitvoering van de kwaliteitsmanagementplannen;

·        Faciliteren van de kwaliteitsmedewerkers in uitoefening van de functie;

·        Uitvoeren van HR-cyclus gesprekken met kwaliteitsmedewerkers;

·        Maken van analyses:

·        Proces-, variatie- trend-, risicoanalyses;

·        Analyses op producten en diensten, FMEA e.a.;

·        Faalkostenanalyses;

·        Trendanalyses.

·        Productcontroles, proefopzetten en steekproefcontrole bepalen;

·        Training geven aan verbeterteams voor o.a. toepassing kwaliteitsmethoden;

·        Uitwerken kwaliteitshandboek (procedures en werkinstructies);

·        Vereenvoudigen van de administratie en registraties;

·        Geven van voorlichting en training op het gebied van kwaliteit;

·        Uitvoeren van audits;

·        Adviseren directie en management over kwaliteitsmanagement;

·        Leidinggevenden opleiden in kwaliteitsmanagement.

Omgang met zorgprofessionals en het management is voor jou geen enkel probleem. Je kunt goed zelfstandig functioneren, neem initiatief en toont doorzettingsvermogen bij het leiden van projecten. Wij verwachten uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt overtuigingskracht en het overwinnen van weerstanden gaat je goed af. Je bent enthousiast en weet anderen te motiveren. Organisatiesensitiviteit, pro-activiteit en verbinding zijn sleutelbegrippen in deze functie.

 

Wij vragen een gedreven en ervaren collega op Academisch werk- en denkniveau, met voorkeur een zorginhoudelijke achtergrond en 2-5 jaar relevante werkervaring in deze functie. Kennis van Multi certificering en een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

 

Interesse? Voor meer informatie bel Heleen Bel manager HR, of stuur je motivatie met CV naar Yolanthe van den Hoek, Recruitment Consultant. 085/3034404

Behandelend Basispsycholoog

U bent Basis psycholoog.

U heeft reeds ervaring opgedaan als psychotrauma behandelaar. U bent vertrouwd met EMDR alsmede Exposure als behandeltechnieken.

Wij zoeken jonge psychotrauma behandelaars die zich exclusief willen toeleggen op het behandelen van PTSS.U beschikt over Basis EMDR erkend VEN en heeft de VGCT basiscursus gevolgd.

U wilt bij voorkeur in Weert werken. Als u in de regio Den Bosch / Eindhoven woont kunt u wellicht in zowel in Weert als Bilthoven werkzaam zijn.

U werkt nauw samen met o.a. professor dr. Ad de Jongh en professor dr. Agnes van Minnen en andere ervaren psychotrauma deskundigen.

Een dienstverband van 20 uur tot 36 uur is bespreekbaar. U krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd.

Het volgen van vervolgopleiding EMDR is bespreekbaar.

Goede salariëring conform GGZ CAO. Daarnaast bieden wij u een reiskostenvergoeding van maximaal €250,00 per maand.

PSYTREC verstrekt een startbonus van €1.000,- voor kandidaten die komen werken bij onze nieuwe grote vestiging in Weert. Dit geldt alleen voor GZ psychologen en behandelend basispsychologen EMDR en VCGT.  U bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving ’s Hertogenbosch.

Werklocatie:

  • Van Horne Kazerne teWeert

Vereiste opleiding:

  • Master

Vereiste ervaring:

  • behandelen psychotrauma: 2 jaar

GZ-Psychologen

U werkt in deze functie nauw samen met o.a. professor dr. Ad de Jongh en professor dr. Agnes van Minnen en ruim 30 andere ervaren psychotrauma deskundigen.

Hoofdtaken:

–          het verzorgen van EMDR en Exposure behandelingen aan cliënten met ernstige en complexe PTSS

–          optreden als Regiebehandelaar voor cliënten

–          participeren in een dagelijks MDO met collega behandelaren 

Vereisten:

  • U bent GZ- Psycholoog met minimaal 3 jaar ervaring als psychotrauma behandelaar.
  • U bent zeer vertrouwd met EMDR alsmede Exposure als behandeltechnieken.
  • U beschikt daartoe over zowel de Basis- als de Vervolgcursus EMDR erkend door het VEN en u heeft de VGCT basiscursus gevolgd.

Wij zoeken psychotrauma behandelaren die zich exclusief willen toeleggen op het behandelen van ernstige en complexe PTSS.

Dienstverband:

Wij bieden u een dienstverband voor een jaar voor 20 uur tot 30 uur.

Salariëring is conform GGZ CAO. Daarnaast heeft u recht op een reiskostenvergoeding van maximaal €250 per maand.

PSYTREC verstrekt een startbonus van €1.000,- voor kandidaten die komen werken bij onze nieuwe grote vestiging in Weert. Dit geldt alleen voor GZ psychologen en behandelend basispsychologen EMDR en VCGT.  U bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving ’s Hertogenbosch.

Werklocatie:

Van Horne Kazerne te Weert