Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Ben je het bang zijn zat?

Wordt jouw wereld steeds kleiner?

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Vacatures Bilthoven en Leusden

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige,complexe PTSS bieden wij een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.


Junior medewerker Communicatie & DTP

Voor ons hoofdkantoor zoeken wij een enthousiaste Junior medewerker Communicatie & DTP die wil werken in een dynamische en snel groeiende GGZ organisatie.

Hoofdtaken

In deze rol ondersteun je de Senior Communicatiespecialist in de uitvoering van de volgende werkzaamheden:
•het “branden” van ons merk en dat vertalen naar social media
•(het coördineren van) ontwikkelen en opmaken van (online/offline) communicatiemiddelen zoals brochures, website.
•Het coördineren van de implementatie van een nieuwe website
•Engelstalig (online/offline) materiaal ontwikkelen
•CMS werkzaamheden aan website en intranet
•Het maken van presentaties

Vereisten

Een enthousiast en daadkrachtig persoon met een HBO/WO opleiding in de richting Communicatie/Marketing.
•Je werkt graag in een dynamische omgeving waar je jezelf kan verdiepen in onderwerpen als interne en externe communicatie en branding van ons merk
•goede communicatieve vaardigheden
•je hebt DTP & ontwerp vaardigheden
•goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (vooral in geschrift)

Dienstverband

Je werkt nauw samen met de Sr. Communicatiespecialist. In deze rol heb je veel contact met collega’s in alle gelederen van de organisatie. En met collega’s op diverse locaties in zowel Nederland als daarbuiten.
•Dienstverband van 20 uur per week
•Een informele werksfeer
•Een marktconforme salaris
•Standplaats Leusden

Interesse? Voor meer informatie bel Anette Djajadiningrat, Sr. Communicatiespecialist (085-303 44 44) of stuur je motivatie met CV naar Yolanthe van den Hoek HR.

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

GGZ-Verpleegkundige

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige, complexe PTSS bieden wij een kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Voor onze vestiging in Bilthoven zoeken wij:

Een GGZ-Verpleegkundige
De GGZ verpleegkundige heeft binnen PSYTREC een zeer centrale rol. Overdag is de GGZ verpleegkundige de gespreksleider tijdens ontbijt, lunch en diner. Overdag is de GGZ verpleegkundige het vaste aanspreekpunt voor de cliënten. daarnaast geeft de GGZ-verpleegkundige (tijdens de late dienst) samen met de psycholoog de psycho-educatie.
Ook in de monitoring speelt de GGZ verpleegkundige een belangrijke rol.
U bent een ervaren GGZ verpleegkundige met ervaring op het gebied van psychotrauma.

Wat wij vragen:
– Diploma verpleegkundige 4-5
– Ervaring op het gebied van psychotrauma.
– Grote mate van zelfstandigheid
– Bereidheid en in staat zijn tot het werken volgens de visie van PSYTREC (zie website)
– Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
– Flexibele en collegiale opstelling.
– Het begeleiden en assisteren van de psycho-educatie.
– Kunnen functioneren binnen een klein team en individueel.

Wij bieden u een goede salariëring conform GGZ CAO
Arbeidstijd: max 32 uur
Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Plaatsvervangend Bestuurssecretaris

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Wij bieden een intensief, kortdurend behandelprogramma voor mensen met ernstige en complexe PTSS, ontwikkelt door professor dr Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam) en professor dr Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een integraal, effectief behandelprogramma. Het behandelresultaat is zeer goed, zie hiervoor onze behandelresultaten op onze website. Wij hebben twee behandelcentra in Bilthoven en Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Plaatsvervangend Bestuurssecretaris

Als plaatsvervangend Bestuurssecretaris werk je nauw samen met de Bestuurssecretaris. Je ondersteunt de Bestuurssecretaris zowel op bestuurlijk inhoudelijk, als op internationaal, organisatorisch en secretarieel gebied. Je bent zowel voor in- als externe (internationale) relaties het aanspreekpunt.

Je geeft ondersteuning aan de Raad Van Bestuur en Raad Van Commissarissen als het gaat om de procesbewaking van de bestuurlijke besluitvorming, bereidt de vergadering tussen de Raad Van Commissarissen en de Bestuurder voor en bewaakt de opvolging van de actiepunten voortvloeiend uit deze vergadering en andere overleggen. Je bent in staat werkzaamheden van de Bestuurssecretaris over te nemen.

Andere verantwoordelijkheden zijn het opstellen, bewerken en verwerken van bestuurlijke correspondentie, complex agendabeheer en contact onderhouden met internationale relaties.
Wij vragen een ervaren plaatsvervangend Bestuurssecretaris met een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld Bestuurskunde, MER) en 5-10 jaar werkervaring in deze functie. Affiniteit met complexe politiek-bestuurlijke vraagstukken in een dynamische zorgomgeving en goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Verder ben je:
· Resultaat- en kwaliteitsgericht;
· Bijzonder accuraat en zorgvuldig;
Uitstekend in plannen, structureren en organiseren;
Discreet en integer in handelen en optreden;
Stressbestendig en flexibel (pieken in de werkdruk zijn voor jou geen probleem en onverwachte situaties beschouw je als een uitdaging).

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd.

Bij goed functioneren wordt deze opgevolgd voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werklocatie: Postcode 3723 AL Leusden (Hoofdkantoor)

 

Medewerker Cliënt Contact (M/V)

Functieomschrijving

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige, complexe PTSS bieden wij een kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend-en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Medewerker Cliënt Contact (M/V)
De medewerker Cliënt Contact staat in nauw contact met onze cliënten zonder zelf een rol te spelen in hun behandeling.
Taken en verantwoordelijkheden:

  • Eerste aanspreekpunt zijn voor cliënten.
  • Administratieve behandeling van dossiers van cliënten.
  • Planning van bijeenkomsten.
  • Mondelinge en schriftelijke communicatie met cliënten.

Opleiding:
–  MBO 4 (bij voorkeur administratie)
–  Gewenste ervaring en vaardigheden:
–  Affiniteit met geestelijke gezondheidszorg.
–  Goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid.
–  Snel kunnen schakelen tussen werkzaamheden.
–  Voor 32-36 uur per week

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

GZ-Psychologen

U werkt in deze functie nauw samen met o.a. professor dr. Ad de Jongh en professor dr. Agnes van Minnen en ruim 30 andere ervaren psychotrauma deskundigen.

Hoofdtaken:

–          het verzorgen van EMDR en Exposure behandelingen aan cliënten met ernstige en complexe PTSS

–          optreden als Regiebehandelaar voor cliënten

–          participeren in een dagelijks MDO met collega behandelaren 

Vereisten:

  • U bent GZ- Psycholoog met minimaal 3 jaar ervaring als psychotrauma behandelaar.
  • U bent zeer vertrouwd met EMDR alsmede Exposure als behandeltechnieken.
  • U beschikt daartoe over zowel de Basis- als de Vervolgcursus EMDR erkend door het VEN en u heeft de VGCT basiscursus gevolgd.

Wij zoeken psychotrauma behandelaren die zich exclusief willen toeleggen op het behandelen van ernstige en complexe PTSS.

Dienstverband:

Wij bieden u een dienstverband voor een jaar voor 20 uur tot 30 uur.

Salariëring is conform GGZ CAO. Daarnaast heeft u recht op een reiskostenvergoeding van maximaal €250 per maand.

PSYTREC verstrekt een startbonus van €1.000,- voor kandidaten die komen werken bij onze nieuwe grote vestiging in Weert. Dit geldt alleen voor GZ psychologen en behandelend basispsychologen EMDR en VCGT.  U bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving ’s Hertogenbosch.

Werklocatie:

Van Horne Kazerne te Weert