Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Ben je het bang zijn zat?

Wordt jouw wereld steeds kleiner?

Wil het slapen maar niet lukken?

Laten de beelden je niet los?

Vacatures Weert

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige,complexe PTSS bieden wij een een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma. De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.


GZ-Psycholoog EMDR

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en wil jij met ons team (complexe) PTSS trauma’s behandelen?

PSYTREC, is hét expertisecentrum op het gebied van psychotrauma gespecialiseerd in complexe PTSS. De behandelingen die wij uitvoeren zijn kort, intensief en gecombineerd met Sport & Beweging en worden uitgevoerd op onze locaties in Bilthoven en Weert. De behandelingen worden uitgevoerd door een professioneel team, onder leiding van 2 gepassioneerde professoren, Professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

Onze behandelingen zijn evidenced based en uniek in de wereld! Ongeveer 60% van de behandelde cliënten is diagnose vrij na de behandeling en bij ongeveer 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel.

Zoals een van de cliënten aangeeft: ‘PSYTREC geeft mensen hun leven terug, en een nieuwe toekomst!’

Voor de vestiging in Weert zoeken wij, wegens uitbreiding, een nieuwe collega, die samen met ons PTSS cliënten succesvol kan behandelen!

Werksfeer & cultuur
Je werkt samen in een team van specialisten. Er heerst een informele sfeer en het onderlinge contact, tussen de collega’s en professoren, is laagdrempelig.
Er is ruimte en vrijheid om regie te pakken in je werk. Omdat PSYTREC bijzonder succesvol is en groeit, is er voldoende mogelijkheid om zelf te groeien en te leren. Dit geven huidige medewerkers, naast plezier en humor, ook als voordeel aan.

Wat ga je doen?
• Het verzorgen van EMDR en Exposure behandelingen aan cliënten met ernstige en complexe PTSS;
• Optreden als regiebehandelaar voor cliënten;
• Participeren in het dagelijks multidisciplinair overleg met collega behandelaren.

Waarom PSYTREC? Jouw toekomstige collega’s vertellen hierover:
• ‘Ik werk in een kundig team met fijne en inspirerende collega’s, ja de werkdruk is hoog, maar dankzij voorgenoemde punten niet zwaar’
• ‘Ik dacht dat ik veel wist van PTSS, maar heb hier in korte tijd waanzinnig veel kunnen leren’
• ‘Wij combineren de behandelingen met sport, wat helpt om angsten die mensen moeten doorstaan tijdens de behandeling, te reguleren. Dit werkt’
• ‘Wij lopen internationaal voorop op het gebied van de behandeling van PTSS’
• ‘Ik ben gestart als stagiair en in korte tijd doorgegroeid tot behandelaar’
• ‘We werken in een teamverband en leren erg veel van elkaar’

Wil jij alvast kennismaken met jouw toekomstige collega’s? Bekijk hun enthousiaste en inspirerende verhalen in het filmpje boven aan deze pagina.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.
Je gaat werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf, dat gericht is op ontwikkeling van het bedrijf, maar óók voor de werknemers! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

• Het salaris bedraagt minimaal € 4.104,- (aanloopschaal) en maximaal € 5.126,- (FWG schaal 65) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
• Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime bekleed kan worden. Ook GZ-psychologen met een andere baan, of een eigen praktijk zijn van harte welkom!
• Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
• 8% vakantietoeslag;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• 4 trainingsdagen per jaar waar alle nieuwste inzichten worden gedeeld;
• Deelnemen aan nationale en internationale symposia;
• Deel uitmaken van een team dat internationaal vooroploopt op het gebied van PTSS;
• 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
• een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
• Een reiskostenvergoeding van maximaal € 250,- per maand in plaats van € 143,93;
• Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk;
• Werken in een mooie, rustige en groene omgeving, waar gewandeld kan worden;
• Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, dus investeren wij in interne en externe opleidingen;
• Hard werken vraagt om tijd voor ontspanning. Daarom organiseren we ook etentjes met het team;
• Werken met plezier in een hecht team!

Aanstellingsbonus
Waarschijnlijk ben je al getriggerd door de omschrijving van PSYTREC, het relevante en uitdagende werk, en de prettige werksfeer. Toch willen wij jou graag laten weten dat je bij jouw aanstelling direct een startbudget van
€ 4.000,- (op basis van 20 uur. Deze wordt naar rato uitgekeerd) ontvangt.
Deze kun je laten uitkeren of inzetten voor een opleiding.

Wat vragen wij van jou?
• BIG registratie als GZ-Psycholoog;
• Vertrouwd zijn met EMDR alsmede Exposure behandeltechnieken.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Marieke de Wildt (06 45641 694, marieke@happycapitalhrm.nl ) of Margriet Kanik van HappyCapitalHRM (085-27 36 192 of info@happycapitalhrm.nl) . Wij staan je heel graag te woord!

P.s. PSYTREC zoekt ook Klinisch- Psychologen! Zie vacature.

VACATURE Lid Raad van Commissarissen

PSYTREC ®| Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige, complexe PTSS bieden wij een zeer intensief, kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma INTENSIVE8® De behandelresultaten zijn zeer goed. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

In 2018 behandelen we ongeveer 1800 PTSS patiënten en daarmee is PSYTREC® de grootste behandelaar van psychotrauma’s in Nederland.

PSYTREC Nederland B.V. heeft conform de WTZi regelgeving een toezichthouder in de vorm van een Raad van Commissarissen (RvC).

De taak van de RvC houdt toezicht op de directie/Bestuurder van PSYTREC Nederland B.V. Daarbij zijn de volgende taken van belang:

–        Controle en goedkeuring van de jaarcijfers

–        Goedkeuring geven aan de jaarbegroting

–        Goedkeuring geven inzake aankoop onroerend goed

–        Goedkeuring geven aan benoeming Directie/Bestuurder

–        Contact onderhouden met de Cliëntenraad en de Ondernemingsraad

–        Toezicht houden inzake wet- en regelgeving WTZi

–        Toezicht houden inzake opvolgen Zorgbrede Governancecode 2017

Voor versterking van de RvC zoekt PSYTREC Nederland B.V. kandidaten met het volgende profiel:

–        Kennis en/of affiniteit met de zorgbranche bij voorkeur de GGZ

–        Ruime ervaring inzake het toezicht houden op een organisatie

–        Bestuurlijke kennis en ervaring bij een grote organisatie

–        Juridische achtergrond bij voorkeur ervaring met wet- en regelgeving binnen de zorg

–        U kent de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de RvC, Directie/Bestuurder en aandeelhouders en u kunt daarmee goed omgaan in de dagelijkse praktijk.

Bent u een ervaren toezichthouder/Bestuurder met passie voor de zorg?

Dan verzoeken wij u uw curriculum vitae en uw motivatiebrief te sturen naar:

Deighton.rvb@psytrec.com onder vermelding van Vacature RvC

 

 

 

 

GGZ-Verpleegkundige

PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum is een innovatieve gespecialiseerde GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS. Voor mensen met ernstige, complexe PTSS bieden wij een kortdurend behandelprogramma, ontwikkeld door professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam) en professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen). De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-educatie geïntegreerd in een samenhangend en bewezen effectief behandelprogramma.De behandelresultaten zijn zeer goed, zie hiervoor onze website. Wij hebben twee behandelcentra, een in Bilthoven en een in Weert. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leusden.

Voor onze vestiging in Weert zoeken wij:
Een GGZ-Verpleegkundige
De GGZ verpleegkundige heeft binnen PSYTREC een zeer centrale rol. Overdag is de GGZ verpleegkundige de gespreksleider tijdens ontbijt, lunch en diner. Overdag is de GGZ verpleegkundige het vaste aanspreekpunt voor de cliënten. daarnaast geeft de GGZ-verpleegkundige (tijdens de late dienst) samen met de psycholoog de psycho-educatie.
Ook in de monitoring speelt de GGZ verpleegkundige een belangrijke rol.
U bent een ervaren GGZ verpleegkundige met ervaring op het gebied van psychotrauma.

Wat wij vragen:
– Diploma verpleegkundige 4-5
– Ervaring op het gebied van psychotrauma.
– Grote mate van zelfstandigheid
– Bereidheid en in staat zijn tot het werken volgens de visie van PSYTREC (zie website)
– Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
– Flexibele en collegiale opstelling.
– Het begeleiden en assisteren van de psycho-educatie.
– Kunnen functioneren binnen een klein team en individueel.

Wij bieden u een goede salariëring conform GGZ CAO

Arbeidstijd: max 32 uur

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Basispsychologen met VGCT en EMDR

U werkt in deze functie nauw samen met o.a. professor dr. Ad de Jongh en professor dr. Agnes van Minnen en ruim 30 andere ervaren psychotrauma deskundigen.

Hoofdtaken:

–          het verzorgen van EMDR en Exposure behandelingen aan cliënten met ernstige en complexe PTSS

–          optreden als Regiebehandelaar voor cliënten

–          participeren in een dagelijks MDO met collega behandelaren 

Vereisten:

  • U bent GZ- Psycholoog met minimaal 3 jaar ervaring als psychotrauma behandelaar.
  • U bent zeer vertrouwd met EMDR alsmede Exposure als behandeltechnieken.
  • U beschikt daartoe over zowel de Basis- als de Vervolgcursus EMDR erkend door het VEN en u heeft de VGCT basiscursus gevolgd.

Wij zoeken psychotrauma behandelaren die zich exclusief willen toeleggen op het behandelen van ernstige en complexe PTSS.

Dienstverband:

Wij bieden u een dienstverband voor een jaar voor 20 uur tot 30 uur.

Salariëring is conform GGZ CAO. Daarnaast heeft u recht op een reiskostenvergoeding van maximaal €250 per maand.

PSYTREC verstrekt een startbonus van €1.000,- voor kandidaten die komen werken bij onze nieuwe grote vestiging in Weert. Dit geldt alleen voor GZ psychologen en behandelend basispsychologen EMDR en VCGT.  U bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving ’s Hertogenbosch.

Werklocatie:

Van Horne Kazerne te Weert

Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut

Klinisch psycholoog/ psychotherapeut EMDR

Ben jij een gedreven Klinisch psycholoog, die samen met ons het verschil wil maken voor PTSS cliënten? Heb jij ervaring met EMDR en wil jij met ons team (complexe) PTSS trauma’s behandelen?

PSYTREC, is hét expertisecentrum op het gebied van psychotrauma, gespecialiseerd in complexe PTSS. De behandelingen die wij uitvoeren zijn kort, intensief en gecombineerd met Sport & Beweging en worden uitgevoerd op onze locaties in Bilthoven en Weert. De behandelingen worden uitgevoerd door een professioneel team, onder leiding van 2 gepassioneerde professoren, Professor dr. Ad de Jongh (Universiteit van Amsterdam, University of Worcester) en Professor dr. Agnes van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

Onze behandelingen zijn evidenced based en uniek in de wereld! Ongeveer 60% van de behandelde cliënten is diagnose vrij en bij ongeveer 85% zijn de effecten van de behandeling duidelijk zichtbaar. Ons werk doet er dus toe en heeft grote positieve impact op onze cliënten, maar ook op de maatschappij in zijn geheel.

Zoals een van de cliënten aangeeft: ‘PSYTREC geeft mensen hun leven terug, en een nieuwe toekomst!’

Voor de vestiging Weert zoeken wij, wegens uitbreiding, een nieuwe collega, die samen met ons PTSS cliënten succesvol kan behandelen!

Werksfeer & cultuur
Je werkt samen in een team van specialisten. Er heerst een informele sfeer en het onderlinge contact, tussen de collega’s en professoren, is laagdrempelig.
Er is ruimte en vrijheid om regie te pakken in je werk. Omdat PSYTREC bijzonder succesvol is en groeit, is de mogelijkheid om zelf te groeien en te leren net zo groot. Dit geven huidige medewerkers, naast plezier en humor, ook als voordeel aan.

Wat ga je doen?
• Je hebt de regie over de cliënten die je behandelt;
• Je verzorgt EMDR en Exposure behandelingen;
• Je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen met collega behandelaren;
• Je verzorgt, samen met je collega’s de EMDR opleiding aan een 5 tal basispsychologen;
• Je bent een sparringspartner voor de directeur zorg. Jullie zorgen er met elkaar voor dat het behandelprogramma naar een nog hoger level ontwikkeld wordt;
• Er is ruimte om op termijn door te groeien naar de functie van adjunct directeur.

Waarom PSYTREC? Jouw toekomstige collega’s vertellen hierover:
o ‘Ik werk in een kundig team met erg fijne en inspirerende collega’s, ja de werkdruk is hoog, maar dankzij voorgenoemde punten niet zwaar’
o ‘Ik dacht dat ik veel wist van PTSS, maar heb hier in korte tijd waanzinnig veel kunnen leren’
o ‘Wij combineren de behandelingen met sport, wat helpt om angsten die mensen moeten doorstaan tijdens de behandeling, te reguleren. Dit werkt’
o ‘Wij lopen internationaal voorop op het gebied van de behandeling van PTSS’
o ‘Ik ben gestart als stagiair en in korte tijd doorgegroeid tot behandelaar’
o ‘We werken in een teamverband en leren erg veel van elkaar’

Wil jij alvast kennismaken met jouw toekomstige collega’s? Bekijk hun enthousiaste en inspirerende verhalen in de video bovenaan deze pagina.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.
Je gaat werken bij een dynamisch en zeer innovatief bedrijf wat gericht is op ontwikkeling, voor het bedrijf, maar ook zeker voor de werknemers! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.
o Het salaris bedraagt minimaal € (aanloopschaal) 4.741,- en maximaal € 7.479,- (FWG schaal 75) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
o Het betreft een functie die zowel parttime als fulltime bekleed kan worden. Ook klinisch psychologen met een andere baan, of een eigen praktijk zijn van harte welkom!
o Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
o 8% vakantietoeslag;
o Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
o Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
o 4 trainingsdagen per jaar waar alle nieuwste inzichten worden gedeeld;
o Deelnemen aan nationale en internationale symposia;
o Deel uitmaken van een team dat internationaal voorop loopt op het gebied van PTSS;
o 23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
o een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
o Een reiskostenvergoeding van maximaal € 250,- per maand in plaats van € 143,93
o Ruimte en vrijheid om de regie te nemen in je werk;
o Werken in een groene omgeving, gewandeld kan worden;
o Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom investeren wij in interne en externe opleidingen;
o Wij werken veel en hard, maar er is ook tijd voor ontspanning. Daarom zijn er bijvoorbeeld af en toe etentjes met het team.
o Werken met plezier in een hecht team!

Aanstellingsbonus
Waarschijnlijk ben je al getriggerd door de omschrijving van PSYTREC, het relevante en uitdagende werk, en de prettige werksfeer. Toch willen wij jou graag laten weten dat je bij jouw aanstelling ook direct een startbudget van € 6.000,- (op basis van 30 uur. Deze wordt naar rato uitgekeerd) ontvangt. Deze kun je laten uitbetalen of inzetten voor een opleiding.

Wat vragen wij van jou?
• BIG registratie als klinisch psycholoog / psychotherapeut
• Heb jij aantoonbare ervaring met de diagnostiek en evidenced based behandeling van persoonlijkheidsproblematiek, trauma en EMDR? Dan komen wij graag met je in contact!

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met Marieke de Wildt (06 45641 694, marieke@happycapitalhrm.nl ) of Margriet Kanik van HappyCapitalHRM (085-27 36 192 of info@happycapitalhrm.nl) . Wij staan je heel graag te woord!

P.s. PSYTREC zoekt ook GZ- Psychologen! Deze staat onder vacature: GZ Psycholoog