Voor de online gesprekken tijdens zowel de intake als de behandeling gebruiken we Google Meet. PSYTREC heeft met Google een zakelijke overeenkomst gesloten die voldoet aan de privacywetgeving (AVG) en de veiligheidseisen in de zorg. Google heeft geen toegang tot de inhoud van de gesprekken en gebruikt je gegevens niet voor advertenties.
Zo neem je deel
Je ontvangt vóór het eerste intakegesprek een link voor de afgesproken tijd. Deze link gebruik je tijdens de rest van het traject voor alle individuele gesprekken. Je hoeft geen software te installeren en het is ook niet nodig om een persoonlijk Google-account aan te maken.
- Klik op de link om deel te nemen.
- Verleen toestemming voor audio en video.
- Vul eventueel je naam in en klik op 'Verzoeken om deelname' (of 'Ask to join').
- Op het afgesproken tijdstip start de behandelaar de afspraak en word je toegelaten tot het videogesprek.
Kom je er zelf niet uit?
Lukt het niet om verbinding te maken? De behandelaar neemt dan telefonisch contact met je op om je te helpen de videoverbinding tot stand te brengen. Houd je telefoon dus bij de hand.
Je naam veranderen in Google Meet
We vragen je om tijdens de behandeling alleen je voornaam te gebruiken in Google Meet.
Ik gebruik geen Google-account
Wanneer je op de link klikt zonder ingelogd te zijn, wordt direct gevraagd: 'Wat is je naam?'. Vul hier alleen je voornaam in en klik op 'Verzoeken om deelname'.
Ik ben ingelogd op een persoonlijk Google-account
Als je bent ingelogd met een privé-account (zoals Gmail), verschijnt automatisch de naam van dat account. Wil je een andere naam tonen? Gebruik dan een van deze twee opties:
Open de link in een incognitovenster. Klik met de rechtermuisknop op de link en kies 'Link openen in incognitovenster' (of 'privévenster'). Je kunt dan zelf alleen je voornaam invullen.
Pas je naam aan in je Google-account.
- Ga naar myaccount.google.com.
- Kies in het menu links 'Persoonlijke informatie'.
- Klik onder 'Basisinformatie' op 'Naam'.
- Klik op het potloodje om je naam te bewerken.
- Pas je naam aan en klik op 'Opslaan'.